Ofte stilte spørsmål

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan bruke kupongene og hva slags rettigheter har du.

 • Gjelder hotellkupongen for mer enn 1 person?
  Hver kupong gjelder for 2 personer, og dekker et opphold på en uke, med 6 overnattinger.

 • Hvem kan bruke hotellkupongen?
  Hver kupong er eksklusiv for personen som har kjøpt den - samt en valgfri ledsager! Kanskje blir det deg?

 • Er det en begrensning på hvor gyldigheten til en hotellkupong?
  Hotellkupongen er gyldig i hele 12 måneder fra kjøpsdatoen. Dette gir deg mange muligheter til å plukke ut akkurat de stedene du har lyst til å oppholde deg!

 • Hva skjer hvis jeg bruker hotellkupongen på dagen 1 år etter jeg kjøpte den?
  Det går bra!

 • Hva skjer hvis hotellkupongen ikke har blitt brukt i løpet av 12 måneder?
  Hotellkupongen er ikke refunderbar - men ta en prat med oss, og vi skal se hva vi kan få til.

 • Kan jeg kombinere hotellkupongen med andre verdikort, hotellavtaler eller rabatter?
  Kupongene fra HOTELS for TWO er så rimelige i utgangspunktet, at dette ikke er mulig.

 • Er det mulig å bruke hotellkupongen hos andre hoteller enn de som er ført opp på listen?
  Det er det selvsagt ikke, men vi får stadig nye hoteller oppført som partnere - så muligheten er stor for at akkurat det hotellet du er interessert i, kan bli med i Europas største fordelsklubb. Ta gjerne kontakt med hotellet og tips om våre muligheter. Vi gir deg en bonus på 200 kroner for hvert hotell du får inn i vårt partnerprogram.

 • Er frokost og lunsj inkludert i hotellkupongen?
  Kupongen dekker overnattinger til en veldig rimelig penge, men du kan avtale om å få frokost og middag direkte med hotellet. De er alltid villige til å hjelpe deg med å få det beste mulige oppholdet!

 • Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg vil motta hotellkupongen?
  Fra vi har mottatt betalingen til du mottar kupongen vil det gå maksimalt 3 dager, som regel kortere tid. Og for at du skal motta den så fort som mulig etter bestillingen er godkjent, kommer vi til å sende den til deg på epost. Hvis du ikke har mottatt, prøv å se om den kan ha havnet i søppelboksen. Hvis den ikke ligger der, se om du har oppgitt korrekt epost-adresse. Hvis dette har skjedd, ta kontakt med oss - og vi skal hjelpe deg!

 • Hvordan vet jeg at hotellkupongen bare gjelder for meg?
  Hver kupong er helt unik! Den inneholder en kode og er utstedt på ditt navn. Husk: Hotellkupongen er ditt betalingsdokument for oppholdet - Dette må medbringes og fremlegges ved ankomst!
 • Kan jeg dele opp antall overnattinger med kupongen?
  Nei - en kupong gjelder for én uke av gangen. Prisen er så lav, at det er like greit å heller kjøpe inn flere kuponger uansett. Husk: Det er bare den første kupongen som koster 4000 kroner, de resterende ligger på 2000 kroner pr. stk.

 • Hva gjør jeg når jeg har mottatt hotellkupongen?
  Du kan bestille med én gang du har mottatt kupongen. Da er det bare å gå inn til "hotellvalg" - og du er i gang med å forberede ditt drømmeopphold! Bestill dobbeltrom i det valgte hotellet med din unike hotellkupong via vårt reservasjonssystem. Bare husk å legge inn kupongkoden i bestillingsfeltet!

 • Hvordan går jeg frem når jeg bestiller opphold?
  1) Velg hotell fra oversikten i hotellvalg
  2) Klikk på "reservasjonsforespørsel" for det valgte hotellet og fyll inn kontaktskjemaet
  3) Hotellet vil sende deg en bekreftelse på mail evt beskjed om at den (de) valgte datoene er opptatt
  4) Bekreft tilbudet så er ferien bestilt
  5) Du vil deretter motta en automatisk bekreftelse på bestillingen fra hotellet, hvis ikke må du kontakte "KUNDESERVICE"
  6) Du må legge frem bekreftelsen og hotelkupongen ved fremmøte på hotellet. Hvis dette ikke legges frem må du betale hotellets ordinære pris

 • Hvor kort tid før ankomst kan jeg bestille opphold?
  Reservasjoner kan gjennomføres innen 6 uker før ankomstdato. For at reservasjonen skal bli enklere å håndtere er det smart å angi alternative ankomstdatoer.

 • Hva skjer hvis det ikke er plass på hotellet?
  Slikt kan skje - man er aldri garantert at hotellet allerede har fått fylt kapasiteten. Derfor lønner det seg å bestille så tidlig som mulig - eller man kan ta en sjanse å vente til rett før avreise. Du kan også å finne et annet hotell som ikke ligger så langt unna ditt foretrukne oppholdssted.

 • Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd med hotelloppholdet?
  Vi håper at oppholdet blir vellykket - men hvis du har noe å klage på, så må dette tas opp direkte med hotellet. Alle hoteller ønsker å levere best mulig service, og tar det seriøst når gjester ikke er fornøyde med oppholdet.

 • Hva skjer hvis man blir syk rett før reisen?
  Dette må bli dekket av reiseforsikringen - HOTELS for TWO gir deg fantastiske tilbud, men tilbyr ikke noen utvidet tilbud ut over dette.

 • Må jeg betale merverdaavgift på hotellkupongen?
  Hotellkupongen er et bevis på at kun bo på et hotell i 6 netter. Ut fra gjeldende skatteregler betyr dette at den kan føres som hotellopphold på reiseregningen, men selve bestillingen fra HOTELSforTWO ikke er momspliktig.
X